Team

Sophie Bisschops
Sophie Bisschops, Managing Assistant

Na een lange periode te hebben gewerkt in de farmaceutische industrie heeft Sophie een overstap gemaakt in haar loopbaan.

Als gedreven Management Assistant is ze een echte administratieve duizendpoot. Ze ondersteunt directie alsook het management team waar het nodig is.

Met haar passie voor coördineren & organiseren staat Sophie ook in voor het regelen van meetings en events.

Heeft u vragen of nood aan informatie? Sophie helpt u graag verder.

sophie.bisschops@businessangelcoach.be

Arne Cosyns, Digitale Marketeer

Arne behaalde zijn Master in Sportmanagement aan de Universiteit van Gent. Tijdens zijn stage werd hij gepassioneerd door (digitale) marketing. Daarom besloot hij om na zijn master zich te verdiepen in digitale marketing en volgde hij de postgraduaat ‘Digitale Marketing & Communicatie’ aan de Ehsal Management School in Brussel.

Na zijn buitenlandse stage in Mauritanië begon hij als Trainee Futureproof Marketing bij Spring Professional. Vandaar kwam hij in contact met het Business Angel Coaching Network waar hij sinds november 2017 instaat voor alles omtrent marketing.

Met al je vragen omtrent de marketing van het Business Angel Coaches Network kan je terecht bij Arne.

arne.cosyns@businessangelcoach.be

Arne Cosyns
Bart De Meue
Bart De Meue, Senior Executive Advisor

Bart is een landbouwingenieur met een passie voor dieren. Hij groeide snel van accountmanager tot business development manager bij Janssen Global Services, waar hij zich verdiepte in Business Management. Vandaag is hij een ervaren manager met sterke operationele, strategische en bedrijfsontwikkeling vaardigheden en heeft hij uitgebreide internationale ervaring op B2B-markten.

bart.de.meue@businessangelcoach.be

Mario De Noyette, Senior Executive Advisor

Na een loopbaan in de banksector startte Mario in 1997 zijn eigen bedrijf gespecialiseerd in koeltechnieken en airconditioning. Na 20 jaar als Managing Director vond hij het tijd voor een nieuwe uitdaging en besloot hij zijn bedrijf te verkopen.  De kennis en ervaring die hij tijdens zijn loopbaan opdeed wil hij nu delen met anderen. Mario heeft sterke operationele, strategische en bedrijfsvaardigheden ontwikkeld in B2B & B2C-markten. Verder is Mario ook eigenaar van een eigen doe-het-zelfzaak in Temse.

mario.denoyette@businessangelcoach.be

Mario De Noyette
Jacques Simono de Seranno
Jacques Simono de Seranno, Senior Executive Advisor

Jacques is een militaire arts, NATO Col. & Battelfield Surgeon gespecialiseerd in Nuclear, Biological & Chemical Warfare. Na 10 jaar als medisch hoofd van ICU in het Algemeen Ziekenhuis Sint-Lucas te Gent, werd hij genoodzaakt een 180° draai te maken en vervulde hij meerdere managementfuncties bij verschillende grote telecommunicatiebedrijven. Tijdens zijn loopbaan blijft hij steeds verbonden met de medische, gezondheidszorg of farmaceutische industrie.

jacques.simono@businessangelcoach.be